AXEM Automatisering

AXEM ICT diensten voor ondernemers en Particulieren.

AXEM safe
Axem safe helpt u bij de bescherming van uw digitale informatie en privacy.
Beveiliging en privacybescherming worden steeds belangrijker door de groeiende afhankelijkheid van bedrijven en de samenleving in het algemeen, van informatie en communicatietechnologie.

De laatste tijd komt er meer en meer aandacht voor ICT-beveiliging, een onderwerp waar regelmatig over wordt gepubliceerd. Een voor de hand liggende ontwikkeling daar onze samenleving bijna volledig geautomatiseerd is.

Wie heeft er nog niet mee te doen gehad met die vervelende opspringende vensters tijdens het internetten of die startpagina die steeds veranderd of de overvolle mailbox met 90% ongwenste email(spam). om maar te zwijgen van de dingen die op uw systeem of netwerk gebeuren die u niet ziet zoals virusen, wormen, trojans en andere kwaad willende software die alle informatie die opgeslagen is op uw computer kunnen achterhalen, van belangrijke documenten en Email tot uw bank gegevens(creditcard, pinpas en saldo gegevens).

Deze zaken behoren helaas tot de harde hedendaagse werkelijkheid waar nog niet iedere internet gebruiker zich van bewust is de enigste manier om u hier tegen te beveiliging is het afgesloten blijven van het internet of andere netwerken iets wat helaas met de hedendaagse informatie en communicatie behoeften niet denkbaar is.

voor meer informatie kunt u contact opnemen met AXEM of vraag om een vrijblijvende analyse van uw huidige situatie.


AXEM safe voor de bescherming van uw digitale informatie en privacy, immers voorkomen is beter dan genezen.