AXEM Automatisering
AXEM ICT diensten voor ondernemers en Particulieren.
Door Microsoft gecertificeerd

AXEM automatisering

AXEM maakt het mogelijk dat ook u snel en betaalbaar over een ICT specialist kunt beschikken, die u helpt bij problemen met uw computer(s), software, printer(s), scanner(s) of andere randapparatuur. Maar ook met installaties van Internet aansluitingen t/m uw nieuwe computer, digitale camera, netwerk en andere aanverwante apparatuur.

AXEM staat voor u klaar met raad en daad. Geen problemen meer met allerlei verschillende leveranciers en hun beperkte bereikbaarheid. Of de uit de hand gelopen hobby van uw medewerker wiens functie een andere is dan Systeembeheerder of Netwerkbeheerder.

U kunt AXEM bereiken via Telefoonnummer 077 - 398 0 290.
Hulp op locatie is mogelijk in de Regio Limburg,
van maandag t/m vrijdag indien noodzakelijk staan we ook in het weekend voor u klaar.

AXEM Consultancy

AXEM Consultancy bied u een betrouwbare sparringpartner op al uw ICT vragen.
Bijv. vragen zoals die zich voor doen bij aanschaf van een nieuwe computer, scanner, printer, of andere aanverwante apparatuur.
Meer informatie...

AXEM safe

AXEM safe helpt u bij de bescherming van uw digitale informatie en privacy.
Beveiliging en privacybescherming worden steeds belangrijker door de groeiende afhankelijkheid van bedrijven en de samenleving in het algemeen van informatie en communicatietechnologie.
Meer informatie...

AXEM maatwerk

AXEM maatwerk levert op maat gemaakte oplossingen voor diverse cad/cam software, CRM/ERP pakketten, office sjablonen en VBA modules voor Word, Excel en Access.
Tot complete applicaties speciaal voor uw organisatie ontwikkeld.
Meer informatie...


Met kennis en jarenlange ervaring van AXEM op het gebied van automatisering kunt ook u beschikken over een complete en kwalitatieve ICT service met een persoonlijke aanpak,
die u ter beschikking staat tegen betaalbare tarieven.